donderdag 25 augustus 2011

Even tussendoor.

Even een kort artikeltje over mezelf want ik heb toch wel goed nieuws.
Het kan zijn dat er de komende dagen niet elke dag een artikel online komt maar waarschijnlijk ga ik er eentje inplannen om de dag. Aangezien ik en mijn vriend het op dit moment ontzettend druk hebben, want
we zijn namelijk opzoek naar een appartement. 
Jaja, ik ben nog niet zo ontzettend lang samen met mijn vriendje maar ik weet wel zeker dat hij 'de ware' is, ik heb hem gevonden ! Ik ga ook niet permanent bij hem inwonen, of toch nog niet aangzien ikzelf nog maar 17 jaar oud ben en dat zou ook weer de nodige problemen met zich meebrengen natuurlijk. Maar we zijn toch al samen opzoek omdat ik na mijn studies waarschijnlijk wel vast bij hem intrek en het dus makkelijker is om nu al samen te zoeken naar wat we allebei leuk vinden. 
Sommige onder jullie zullen waarschijnlijk al wel weten wat dit allemaal met zich meebrengt maar voor degene die dat nog niet weten, kort gezegd; heel erg veel ! Appartementen zoeken is namelijk 1 ding, maar dan moet je een afspraak maken om te bezichtigen, afspraken maken bij de bank, informatie gaan vragen over de verzekeringen enzovoort, heel wat dus. En over dat bezichtigen, het duurt lang en het is best moeilijk een keuze te maken en zeker als je zo ongeveer 5 of 6 appartementen hebt waarin je geïnteresseerd bent. Maar oké, we komen er wel uit zeker?
Vandaar dus dat er even wat minder artikelen aankomen, de tijd ontbreekt me gewoon. Maar ik beloof het om jullie op de hoogte te houden en vanaf het moment dat we ons appartement gekozen hebben komen er zeker weer elke dag artikelen online.


Verder wil ik al even verklappen dat er binnekort 2 winacties online komen, maar dan moeten jullie me wel helpen om meer bezoekers te krijgen. Dus vertel tegen al je vrienden, familie & kennissen dat ze Tasteofbeauty moeten volgen op Twitter, Facebook, Bloglovin en natuurlijk elke dag eens komen kijken op mijn blog. Over 2 weken komt er meer informatie online over de winactie's en wat je ervoor moet doen. 

Liefs, 
Sharina.

2 opmerkingen:

  1. Wat spannend! Samen een appartementje zoeken. Toen ik mijn man leerde kennen had hij al een appartement en daar ben ik op den duur dus ook ingetrokken. Leuk, maar ook jammer omdat het helemaal zijn smaak was. (Ik woonde nog thuis, dus het was een stuk gemakkelijker en voordeliger om zijn meubels gewoon te houden)
    Ondertussen zijn we verhuisd naar een echt huis! Samen gekozen en samen ingericht. Echt zó leuk. Veel succes met de appartementjacht samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh kei leuk ! Veel succes en laat me een keertje iets weten, dan kom ik je snel eens opzoeken !

    Je blogjes zijn fijn om te leven

    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !