woensdag 17 augustus 2011

Tag; Ben jij een echte beautyfreak?

Deze Tag heb ik overgenomen van Sanne van whatabeauty. Neem ook zeker eens een kijkje op haar blog, zo kan je ook haar antwoorden en natuurlijk veel meer leuke artikels lezen !



Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen? 
Mascara. Ik gebruik de Lash Queen mascara van Helena Rubinstein en deze kost toch zo'n 33 euro. Veel geld zul je misschien denken maar hij werkt dan ook erg goed en doet ook wat er beloofd word. 

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom? 
Blush. Met een blosje op je wangen zie je er al meteen een stuk gezonder en frisser uit. Dit is dan ook een product dat zeker niet mag ontbreken in mijn dagelijkse make-up routine. Zonder blush voelt het alsof er iets 'ontbreekt'.

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw? 
Niet zoveel eigenlijk, hoogstens 2 denk ik. De meeste verklaren mij meer gek dan dat ze snappen over wat ik bezig ben. Maar hej dat houd me natuurlijk niet tegen om lekker verder te kletsen over make-up hoor.

Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid? 
Eens denken, ik gooi eigenlijk niet snel iets weg. Ik heb altijd wel een excuus als 'Ja maar dat gebruik ik nog wel eens voor carnaval ofzo' maar ooit gooi ik wel eens mascara's weg die bijvoorbeeld helemaal klonterig en oud zijn of oogschaduw waar bijna geen pigment in zit.

Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Ik ben altijd al een echt meisje geweest, van kleins af aan zat ik voor een spiegel met de lipstick van mama en overal oogschaduw op aan het smeren. Maar vanaf mijn 11de ongeveer is mijn echte passie voor make-up aan de gang geschoten.

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?
Ja, vaak kijken ze dan van 'Wat-moet-je-in-godsnaam-met-zoveel-verschillende-potjes?' maar ach, iedereen zijn hobby zeker?

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?
Elke keer dat ik ga zo ongeveer.. Ik loop altijd binnen zonder iets nodig te hebben en kom ook 9 van de 10 keer weer buiten met een hele buit. Achteraf denk ik dan vaak, was dat nu echt nodig?

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?
Veel ! Afhankelijk van wat ik die dag moet doen natuurlijk, maar het gebeurt dat ik een hele dag aan mijn pc zit ja. 

Wat is je favoriete make-up item? 
Hmm, ik heb er eigenlijk 2. Foundation & mascara. Foundation, omdat ik sproetjes heb en ik vind ze absoluut niet mooi. Dus met een laagje foundation is het grootste deel al bedekt. En mascara, voor een openere blik. Ik heb ook hele lichte wimpers van mezelf dus ik vind het altijd wel mooier als er een zwart kleurtje over zit. Ook blush vind ik belangrijk maar met een paar tikjes tegen je wangen heb je ook een blosje dus daar heb je niet perse product voor nodig.

Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op? 
Ik heb een ellenlange wishlist. Ik zeg dan ook bij zowat alles wat ik zie 'Da wil ik ook !'. Ik meen het mijn ouders hebben zich een tijdje serieus geergerd aan dat zinnetje. En nu beginnen ze allemaal te lachen als ik nog maar 'ik wil' zeg. Maar ja ik zeg altijd, 'Zolang je geen dromen hebt, heb je geen toekomst waar je voor vecht'

Wil jij zelf deze Tag ook op je blog? Neem hem dan gerust over ;)

Liefs, 
Sharina.




3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tag, ik denk dat ik deze over ga nemen binnenkort. Ik vind hem zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Neem hem gerust over, dat is het leuke van tags natuurlijk ! Er komen er binnenkort nog aan !

    Liefs,
    Sharina

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !