maandag 22 augustus 2011

Teen Choice Awards 2011

Oke, ik weet het ik ben hier ontzettend laat mee maar aangezien ik nog geen foto's of filmpjes kan maken moet ik even een alternatief verzinnen dus bij deze.
Op 7 augustus 2011 vond de 13de editie van de Teen Choice Awards plaats in Amerika. Celebs krijgen dan awards uitgereikt voor hun prestaties in de categorieën muziek, film of televisie. Maar daar gaat het me nu niet echt om, het gaat me om de prachtige outfits en make-up die de sterren die dag dragen.
Ik laat jullie even mijn favorieten zien.


Selena Gomez

Ik vind dat Selena straalt. Ik heb haar altijd een prachtige vrouw gevonden en het verbeterd met de jaren. Haar jurkje is simpel maar heeft net dat tikkeltje extra, wat haar toch 1 van mijn favorieten van de avond maakt. Verder is haar make-up vrij neutraal gehouden waardoor haar little dress extra in het oog valt.





Demi Lovato

Het doet me deugt om te zien dat ze wat aangekomen is, ze straalt namelijk. Haar jurkje op zich vind ik wat minder, maar omdat ze er zo goed uitziet is ze toch bij mijn favorieten. Trouwens, haar haren vind ik ongelofelijk mooi, net hetzelfde als bij Selena Gomez. Ze hebben echt haren om jaloers op te zijn.







Rachel Bilson

Een voor mij nog onbekende naam, maar ze ziet er wel prachtig uit.
Haar schoenen vind ik vooral mooi. En zo zie je, je hoeft tegenwoordig geen little black dress meer te hebben want in het wit scoort hij dubbel zo goed !



Taylor Swift

Ik vind er haar niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens super schattig. Let op de details zoals de strikjes op haar schoenen. 
Blake Lively

Ja wat moet je hier op zeggen? Is ze niet prachtig?
Ik kan er haast niets anders over bedenken dan dat ik haar outfit geweldig vind staan bij haar. Maar eigenlijk heb ik nog niet vaak iets gezien wat haar niet staat.








Zo dat waren mijn favorieten. Ik hoop om binnen een weekje of 2 toch al mijn eerste filmpje online te krijgen, en vanaf volgende week komen er OOTD en NOTD 's online en binnenkort ook een revieuw over de producten die ik kocht op vakantie in Italie,  meer daarover hoor je in mijn filmpje.

Liefs,
Sharina.

2 opmerkingen:

  1. leuk artikel ;-) beter laat dan nooit toch? ;-) liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, en aangezien ik nog aan het kijken ben voor een camera om goede foto's en filmpjes te maken moet het maar even zo.
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !