dinsdag 6 september 2011

8 dingen wat wij nog kunnen leren van Françaises

Volgens de Britse schrijfster Debra Ollivier valt er veel te leren van franse meisjes. 'Hun Visie op het leven, de liefde en seks is helemaal anders en geeft Françaises de allure die ze altijd schijnen te hebben', aldus Debra. En speciaal voor jullie verklapt ze haar geheimpjes..

1 Houden van jongens
Franse meisjes houden van jongens, en omgekeerd. Als Françaises over jongens praten doen ze dat zonder frustratie, maar met bewondering en appreciatie. Waarom? Omdat Franse meisjes weten dat jongens jongens zijn.

2 Flirten
Alle Franse meisjes flirten, ook als ze dat eigenlijk niet leuk vinden. Het is het kloppende hart van de Franse samenleving.

3 Mysterieus zijn
Françaises houden hun hart een beetje gesloten, ze laten niet snel in hun kaarten kijken. Als ze een relatie hebben met een jongen, betekent dat niet dat ze voor altijd met hem willen samenzijn. Soms is een relatie gewoon een leerproces.

4 Geen regels meer
De meest gerespecteerde regels in Frankrijk zijn niet neergeschreven. Waarom zouden Françaises dan regels gehoorzamen die tegen hun eigen vrijheid ingaan?

5 Geen perfect huwelijk
De helft van de Françaises kiest voor samenwonen. Wie wel trouwt, ziet het niet als een sprookjesachtig 'lang en gelukkig', maar als iets dat moeilijk kan zijn en waaraan gewerkt moet worden. Als de regels gebroken worden, wordt daar niet over gepraat.

6 Elegant oud worden
Franse meisjes aanvaarden hun veroudering met sensualiteit en allure, ze ondergaan geen verwoede pogingen om er jonger uit te zien. De meesten vinden het zelfs helemaal niet erg om oud te worden.

7 Genieten
Genieten van het leven kunnen Françaises als de beste. En dat doen ze vooral met vers voedsel, goede wijn en fantastische seks.

8 Slank zijn
Françaises eten wel alles wat ze willen, maar met mate. Vandaar dat de meeste Franse meisjes slank zijn.

Liefs,
Sharina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie !