donderdag 1 september 2011

Houd je bruine kleurtje extra lang vast!

De zomer is bijna gedaan, maar jij hoeft nog geen afscheid te nemen van je bruine kleurtje. Met deze tips hoe je je bruine tint langer vast...



Scrubben, scrubben, scrubben
Als je scrubt vooraleer je de zon ingaat, kan de kleur dieper doordringen omdat je de dode huidcellen hebt weggehaald. Na het zonnebaden gebruik je best een mildere scrub.

Hydrateer je huid 
Deze tip moet je zeker onthouden: hydrateer je huid en begin daar al mee vlak na het zonnen door je in te smeren met aftersun. Blijf nadien ook smeren met hydraterende bodymilk, lichaamsolie of body butter.

Neem een douche (en ga niet in bad)
Lekker lang in bad liggen is zalig, maar het is erg slecht voor het behouden van je kleur. Je huid droogt er namelijk van uit. Neem liever een douche en hydrateer je huid meteen erna.

Drink veel water
Veel water drinken is altijd belangrijk, en dus ook als je langer bruin wilt blijven. Het zorgt er namelijk voor dat de doorbloeding van je huid verbetert en dat de huidcellen dus minder snel afsterven.

Eet gezond
Fruit en groenten eten geeft je een gezonde huid. Eet vooral producten met betacaroteen. Dit is een sterke antioxidant die de veroudering van je huidcellen tegengaat. Betacaroteen kan je vinden in onder andere wortels, broccoli, spinazie en mango.




Liefs,
Sharina.

1 opmerking:

  1. Jammer dat ik sowieso echt nooit bruin wordt, want ik vind het wel heel erg goede tips.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !