donderdag 22 september 2011

Blog award.

Ik zag net dat Joany van Beautyonmytab mij een blog award doorgegeven had, superlief van haar ! 
Zoals de meeste blog awards heeft deze ook zo zijn regels, ze gelden als volgt;
- Bedank de persoon van wie je de award ontvangt 
- Vertel 7 random dingen over jezelf
- Spread the Love! Geef de award door aan 15 andere bloggers. 

Dus, allereerst.. 
Joany ik wil je heel erg bedanken om mij deze award door te geven. Dankje! 



En dan de 7 facts over mij.. 

1. Ik heb een super lief hondje genaamd Tinkerbell. Ze is een kruising tussen een Pekinees en een Chihuahua. Ik behandel haar dan ook als mijn kindje en overal waar ik kom krijg ik te horen dat ze ongelofelijk schattig is. Ik heb zelfs al besloten dat wanneer ik zwanger ben, ik ook pups van Tinkerbell wil zodat ze leren opgroeien met kindjes. Verder hebben we hier thuis nog een andere hond genaamd Ira  en hen 2 samen, is gegarandeerd plezier. Tinkerbell wil namelijk baas spelen over Ira. Aan de foto zie je wel waarom dat grappig is, een klein hondje dat denkt dat ze de grote aankan. En ja hoor het lukt haar redelijk. 

2. Ik ben een echt lentetype. Ik haat de winter, de zomer is vaak té warm, en de herfst is nu ook niet wat het moet zijn. Geef mij maar vers gemaaid gras, bloemetjes, vlinders en alles wat bij de Lente hoort. Ook in mijn keuzes qua parfum merk je snel dat ik een Lentetype ben.


3. Ik ben een echte Apple-freak. Sinds ik mijn macbook gekocht heb, wil ik niets anders meer dan Apple. Ondertussen ben ik dan ook in het bezit van een Iphone en is er nog een hele verlanglijst van Apple producten die ik wil.

4. I love to sing ! Ik zing enorm graag, iedereen zegt mij ook 'wat kan je goed zingen' maar daar ben ik zelf alles behalve overtuigd van. Vooral in de auto vind ik het geweldig om hard mee te zingen met de muziek, met als gevolg dat ik me ooit net iets té hard laat gaan en de chauffeurs naast me me aankijken van 'Wat ben jij nu weer aan het doen?'


5. Roze, roze, roze. Ongeveer de helft van alles wat ik bezit is roze. Het is nu eenmaal mijn lievelingskleur en eerlijk, alles wat roze is is toch schattig? 


6. Ik ben zo enorm lui. Ik zeg ongeveer dagelijks dat ik echt een keer aan sport moet gaan doen, maar ik vind altijd wel weer een excuus om het niet te doen. Ik zit liever op internet, kijk Tv of doe iets anders wat niet te vermoeiend is. Maar goed dat ik véél shop en daardoor toch iets of wat beweging heb. Shoppen is een echte sport voor me. Haha! 

7. De laatste en ik denk ook wel het enige wat iedereen van me weet, behalve jullie natuurlijk.
Ik wil dolgraag in Amerika gaan wonen! Ik heb altijd al gezegd dat als ik er ooit het geld voor heb, ik meteen vertrek en daarvoor alles achter zou laten in België. Nu is het enorm moeilijk om een goede job te vinden in Amerika en aangezien ik mijn eigen zaak in België wil openen heb ik mijn plannen een beetje veranderd. Ik wil zowiso ooit een vakantiehuis kopen in Amerika, om precies te zijn in Miami. Mensen kijken vaak vreemd als ze het je horen zeggen, maar ik denk dat het net hetzelfde is als een vakantiehuis in Italië of Spanje hebben, alleen iets verder weg. Amerika is gewoon een droom voor me en die droom ga ik dit jaar beleven. Ik wil namelijk voor 2 a 3 weken naar Amerika op vakantie. En dat ga ik ook doen! Het allereerste ding dat op mijn verlanglijstje staat om te doen als ik 18 ben is een reis naar Amerika boeken én daar eens goed gaan shoppen! Er is alleen één klein ding... Engels, een ramp voor me. Ik spreek het en versta het, maar als ik het moet schrijven begint de ramp. Vandaar dat ik ook een cursus Engels ga volgen, als ik er ooit een huis wil moet ik de taal zowiso perfect kennen. Toch?


Graag wil ik de Award doorgeven aan;

Als er iemand deze award al eens eerder gekregen heeft, mag hij gerust doorgegeven worden aan iemand anders. 


Liefs,
Sharina.



1 opmerking:

Bedankt voor je reactie !